Skip to main content

Voor de eindejaarsperiode werden twee nieuwe producten gelanceerd nl. de Oude Lambiek en de discovery boxen. Voor ieder wat wils tijdens de feestdagen.

In december 2022 werd de eerste batch Oude Lambiek gelanceerd. Hier werd slechts 1000 flessen van gebotteld. Het is een blend van 1 jaar, 2 jaar en 3 jaar oude lambiek gerijpt op eikenhouten tonnen en foeders. Het is een echte platte lambiek, zonder hergisting op fles. Deze werd toegevoegd aan de discovery boxen, zo kan iedereen het volledig gamma van Eylenbosch proeven!

De discovery boxen zijn het ideale cadeau voor elke bierliefhebber. Hiervan hebben we 3 soorten uitgebracht, voor ieder wat wils. Er is een box met speciaalbieren, een box met lambiekbieren en een gemengde box met het volledige assortiment. Je kan ze vinden op onze webshop!