Skip to main content

Op 24 oktober ll. is de herlancering van de legendarisch Oude Gueuze en Kriek van Eylenbosch enthousiast onthaald door een selecte groep vakpers en bierexperten. Dit in het gezellige en warme decor van De Heeren van Liedekercke in Denderleeuw. Dé plaats om mekaar terug te zien, gezellig te keuvelen, veel vragen te stellen en naar hartelust te proeven van…bier.

Food- en newspairing

Het Saison bier ‘Patience for Eylenbosch’ werd in primeur uitgeschonken en gesmaakt door de aanwezigen. Lambiek en Gueuze werden vakkundig in de opgediende gerechtjes geserveerd.

Het trio Erik De Keersmaeker, studievriend Jeroen Lettens en jonge brouwer Klaas Vanderpoorten gaven respectievelijk meer inzage in hun passie, gedrevenheid en ambitie om opnieuw, net als vroeger, bij de beste lambiekbrouwers te behoren.

Benieuwd wat de aanwezige kenners er van vonden ? Het verhaal vond ondertussen al uitgebreid weerklank in de media, waaronder Het Laatste Nieuws, Ring TV, Made in Vlaams-Brabant en Radio 2.

Na het lanceringsweekend, staat de crowdfunding teller al op 4.000 euro.

Eylenbosch zet hiermee de eerste stap in een nieuw, smaak- en succesvol bierverhaal.