Naast de klassieke hoge gistings- en lambiekbieren hebben we ook een eerste specialleke op de markt. We hadden al hoge gistingsbieren en spontane gistingsbieren geproduceerd en wilden de beide werelden laten samenvloeien.
Voor dit geslaagd experiment hebben we 2/3 Patience Special Blond geblend met 1/3 van de fijnste lambieken om daarna dit mengsel minstens 6 maanden op houten vat te laten verder rijpen.
Na hergisting op fles, is het nu mogelijk om deze perfecte blend tussen 2 universums te proeven. Een friszurig, volmondig, culinair bier. Santé!
SPECIAL BLOND
Naast de klassieke hoge gistings- en lambiekbieren hebben we ook een eerste specialleke op de markt. We hadden al hoge gistingsbieren en spontane gistingsbieren geproduceerd en wilden de beide werelden laten samenvloeien.
WILD BLOND
Naast de klassieke hoge gistings- en lambiekbieren hebben we ook een eerste specialleke op de markt. We hadden al hoge gistingsbieren en spontane gistingsbieren geproduceerd en wilden de beide werelden laten samenvloeien.