Naast de klassieke hoge gistings- en lambiekbieren hebben we ook een eerste specialleke op de markt. We hadden al hoge gistingsbieren en spontane gistingsbieren geproduceerd en wilden de beide werelden laten samenvloeien.
![](https://www.eylenboschbeer.be/wp-content/uploads/2023/11/home_header_bg.png)
Voor dit geslaagd experiment hebben we 2/3 Patience Special Blond geblend met 1/3 van de fijnste lambieken om daarna dit mengsel minstens 6 maanden op houten vat te laten verder rijpen.
Na hergisting op fles, is het nu mogelijk om deze perfecte blend tussen 2 universums te proeven. Een friszurig, volmondig, culinair bier. Santé!
![](https://www.eylenboschbeer.be/wp-content/uploads/2023/11/home_header_bg.png)
![](https://www.eylenboschbeer.be/wp-content/uploads/2023/12/special_blond.png)
SPECIAL BLOND
Naast de klassieke hoge gistings- en lambiekbieren hebben we ook een eerste specialleke op de markt. We hadden al hoge gistingsbieren en spontane gistingsbieren geproduceerd en wilden de beide werelden laten samenvloeien.
![](https://www.eylenboschbeer.be/wp-content/uploads/2023/12/wild_blond-1.png)
WILD BLOND
Naast de klassieke hoge gistings- en lambiekbieren hebben we ook een eerste specialleke op de markt. We hadden al hoge gistingsbieren en spontane gistingsbieren geproduceerd en wilden de beide werelden laten samenvloeien.